Imbratisari tandre intre Jose Maria Aznar si Rachida Dati la iesirea dintr-un restaurant parizian

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Revista spaniola Interviu a publicat astazi fotografii cu Jose Maria Aznar, fost prim-ministru spaniol, si Rachida Dati, actualul ministru al Justitiei din Franta.

In imaginile ce dateaza din luna martie, Dati si Aznar se imbratiseaza la iesirea din restaurantul parizian Caf? de L”Esplanade.

Aceeasi publicatie sustine ca nu este prima data cand vei doi au aparut impreuna in public. Se pare ca Rachida si Aznar au mai fost impreuna la cina data in decembrie anul trecut de presedintele francez Nicolas si Sarkozy si de sotia sa Carla Bruni.

Sarcina ministrei Justitiei din Franta si, mai ales, refuzul ei de a spune cine este tatal a dat nastere la un val de specualtii. Unii au spus ca este vorba chiar de Sarkozy a carui prietena Rachida a fost. Ea a lasat la un moment dat sa se inteleaga ca este vorba de un donator anonim de sperma din Danemarca. Insa aproape toata lumea spune ca tatal este fostul prim-ministru spaniol Jose Maria Aznar care s-a grabit sa nege orice legatura cu Dati.

Pana cand Rachida Dati, 42 de ani, o celibatara convinsa va dezvalui numele tatalui copilului, jocul „cherchez le p?re” este foarte la moda in Franta, dupa cum a scris un cotidian britanic.

spot_imgspot_img