In 2016 bucurati-va de evenimente de neuitat, cu ajutorul marturiilor de nunta de la mandiva.ro

In 2016 bucurati-va de evenimente de neuitat, cu ajutorul marturiilor de nunta de la mandiva.ro

Marturiile de nunta sunt mici cadouri pe care fiecare invitat le primeste in semn de apreciere si de respect, din partea cuplului nou format.
Marturiile de nunta de la mandiva.ro, un mod foarte elegant de a multumi oaspetilor
Marturiile pentru nuna de la mandiva.ro sunt realizate cu o grija deosebita pentru detalii si finisaje, astfel incat, oricare ar fi stilul nuntii la mandiva.ro clientii vor gasi marturiile de nunta perfecte care vor accentua caracterul amuzant, clasic, traditional sau vintage al ceremoniei. In categoria “marturii de nunta” clientii vor gasi marturia perfecta evenimentului si personalitatii lor. Fie ca sunt marturii simple sau marturii-breloc ori marturii pentru desfacut dopul de pluta, acestea au oferte imbatabile.

Magazinul online mandiva.ro vine in ajutorul viitorilor miri cu sute de modele de marturii de nunta, care mai de care mai interesante prin design si combinatii de culori. Marturiile pentru nunta ale anului 2016 de la mandiva.ro sunt extrem de elegante, indiferent de model. Aceste mici “daruri” vor face prietenii si membrii familiei sa se simta bineveniti si apreciati pentru ca au participat la cea mai speciala zi din viata mirilor.

Marturiile de nunta de la mandiva.ro pot costa de la 0,29 de lei, iar pretul poate urca pana la 7,89 de lei, in functie de model si de materialele folosite. In functie de bugetul fiecarei familii, de dorinte si chiar de tematica nuntii, la mandiva.ro fiecare isi gaseste marturiile pentru nunta la care viseaza. Astfel, in functie de design-ul dorit de fiecare, marturiile de nunta de la mandiva.ro se impart in:

Marturii de nunta din ceramica. Aceste tipuri de marturii sunt special create pentru mirii care vor sa ofere marturii pentru nunta de neuitat, pe care invitatii sa nu le arunce undeva intr-un colt
Marturii pentru nunta tip ingeras sau clopotel. Cu un design unic, acestea sunt ideale pentru nuntile traditionale
Marturii nunta lebede sau porumbei. Acestea sunt marturiile anului 2016, dupa cum spun specialistii
Marturiile nunta din metal nu se vor demoda niciodata si vor putea fi folosite de catre participanti pe post de ornament
Marturii nunta in diferite forme, cu mirii
Marturii de nunta originale, pentru aceia care vor sa iasa din tipare. Ei pot oferi marturii de nunta originale, care cu siguranta nu vor fi date uitarii prea curand

Indiferent pentru care dintre aceste tipuri de marturii vor opta mirii, mandiva.ro le pune la dispozitie oferte imbatabile de preturi, de nerefuzat.
Mandiva.ro, magazinul online ideal care pune la dispozitia viitorilor miri marturii de nunta cu un design unic

Mandiva.ro este un magazin online care se ocupa cu comercializarea accesoriilor pentru cele mai importante evenimente din viata fiecarui om: nunti, botezuri, aniversari si chiar inaugurari. Pentru comandarea oricarui produs de pe site, pentru intrebari si chiar sugestii, mandiva.ro pune la dispozitia clientilor urmatoarele numere de telefon: 0745.902.707, 0736.850.365 sau 0764.738.874, ori prin adresa de e-mail, la comenzi@mandiva.ro. In plus, clientii pot merge in magazinul ManDiva din Str. Despot Voda, nr.14, sector 2, Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *