In 2019, MARTE si VENUS NU SUNT RETROGRADE ! Ce inseamna pentru ZODIA TA si in ce ZONA DE VIATA te impacteaza ?

2019 se anunta un an plin de oportunitati din mai multe puncte de vedere. De ce? Pe de-o parte, Jupiter este la el acasa in Sagetator pana in decembrie, dand inimii portia de optimism necesara pentru a inflori. Iar pe de alta parte, cele doua planete ce ne conduc viata amoroasa, Marte si Venus, NU vor fi in retrograd in 2019.

In mod normal, exista cateva saptamani din an in care cel putin una din aceste doua planete, daca nu chiar ambele, sunt in miscare retrograda, cauzandu-ne diverse lectii karmice, revizuiri de relatii amoroase si stari emotionale nu tocmai placute. Nu ne mai conectam asa de bine cu partenerii, ne punem intrebari despre intreaga relatie sau chiar ne surprindem ca reluam ceva cu un fost sau o fosta desi ne propusesem sa inchidem definitiv acea pagina.

Asta se intampla in amor cand aceste planete sunt retrograde.

Anul acesta, Universul ne scuteste si ne da o oportunitate pentru inimi si pentru progresul nostru. Fie ca esti cu partenerul de 30 ani sau sunteti abia la inceput, se pare ca ne putem astepta la lucruri placute si pline de aventuri la capitolul relatii. Toata atentia ne este indreptata spre prezenta relatie, trecutul e lasat in urma si viitorul e singurul spre care ne indreptam – asta inseamna Venus si Marte in miscare directa in 2019.
Oricum, pana in martie 2019 traim o fereastra unica si majora de timp in care NICIO PLANETA NU ESTE IN MISCARE RETROGRADA. Sa aflam ce inseamna si sa profitam! Dupa aceea, nu vom mai avea acest noroc pana in 2020.

?
Ce aduce pentru zodia ta faptul ca Marte si Venus NU sunt in miscare retrograda in 2019?
?
?
BERBEC
Daca abia ai inceput o relatie sau ai cunoscut pe cineva, gradat in acest an vei invata ce vrea inima ta sa intalneasca ca si experienta intr-o relatie iubitoare. Poate fi ca o ridicare de val in care vei vedea zona din viata ta unde ai facut compromisuri doar pentru a supravietui sau ai acceptat mai putin decat meritai pentru ca nu stiai cum sa obtii mai bine. Este un timp bun ca sa iti resetezi standardele si sa fii sincer si direct in zona iubirii. Spune exact ce gandesti si gandeste ceea ce spui – iata regula ta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *