In ianuarie, copiii mici sunt invitați la un maraton educațional, pe JimJam

In ianuarie, copiii mici sunt invitați la un maraton educațional, pe JimJam

In luna ianuarie, de la ora 14:00, cei mai mici telespectatori ai postului pentru preșcolari JimJam au parte de șase episoade consecutive din cinci seriale educaționale perfecte pentru a-i distra și a-i invața lecții importante despre viața și prietenie. Descoperiți in cele ce urmeaza mai multe detalii despre blocl educațional dedicat copiilor mici, de pe JimJam, din ianuarie:

? “Charlie merge la școala”, zilnic, de la ora 14:00. Charlie are 5 ani, varsta magica la care copiii experimenteaza pentru prima data situații de tot felul: varsta la care mergi pe bicicleta fara roțile ajutatoare, la care iți inviți un prieten la tine, la joaca, la care mergi la gradinița in fiecare zi.
? “Tripleții”, 2 episoade, zilnic, de la ora 14:08. Este tare amuzant sa ai frați sau surori, iar cand vorbim despre doi baieți și o fata de aceeași varsta, atunci sa te ții distracție! Nu strica nici sa ai o imaginație bogata, așa nu te vei plictisi niciodata!
? “Dinozaurii lui Harry”, zilnic, de la ora 14:23. Harry devine cel mai fericit baiețel din lume, dupa ce bunica lui ii face cel mai frumos cadou din lume ? o galeata cu șase dinozauri de jucarie, care prind viața și ii devin cei mai buni prieteni.
? “Conni”, zilnic, de la ora 14:35. Conni este o fetița prietenoasa, curioasa și binedispusa. Este deschisa la nou și interesata de tot ceea ce se intampla in jurul ei. Este curajoasa atunci cand situația o cere și nu se teme sa puna intrebari atunci cand nu este sigura de ceva. Și așa invața despre viața in fiecare zi, traind o noua aventura.
? “Dot”, zilnic, de la ora 14:47. Dot, o fetița de 8 ani, foarte curioasa, plina de energie și priceputa la tehnologie, are parte de numeroase aventuri și rezolva tot felul de probleme fara frica ? fie ca sunt ale ei, ale celui mai bun prieten sau ale cațelului acestuia ? așa cum ar face orice alt copil de 8 ani… face greșeli și se distreaza de minune pe traseu.

Despre JimJam
JimJam este un post de televiziune dedicat copiilor preșcolari și familiilor acestora. Dupa lansarea din 2006, s-a dezvoltat rapid și acum este disponibil in peste 100 de țari din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. JimJam este transmis in 10 limbi, unui numar de peste 27 de milioane de abonați din intreaga lume. Grila sa de inalta calitate conține povești cu personaje iubite de preșcolari, ca Thomas și prietenii, Bob Constructorul, Pingu și Pompierul Sam. JimJam face parte din AMC Networks International ? Europa Centrala și de Nord, companie internaționala de top din domeniul difuzarii și distribuției de posturi TV tematice, care ține de AMC Networks International.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *