In sezonul rece poti apela cu incredere la sedinte de radiofrecventa

In sezonul rece poti apela cu incredere la sedinte de radiofrecventa

Ingrijirea faciala nu mai este o problema daca faci radiofrecventa

In zilele noastre linia tratamentelor pentru ingrijire faciala este foarte apreciata de majoritatea doamnelor si domnisoarelor. Proceduri precum masajul facial sau tratamente faciale care mai de care mai eficiente de tonifiere prin radiofrecventa sunt doar cateva metode dintre cele mai bune in urma carora se obtin rezultate pe masura asteptarilor in orice situatie.

Si toate aceste mici eforturi, dar cu rezultate generoase doar pentru ca tenul tau sa radieze de sanatate, de finete si de frumusete!

Alege pachetul cu tratament facial prin radiofrecventa

Uita de cearcane, de exfoliere, de puncte negre si alti factori care iti afectau pana acum imaginea catifelata a fetei. Ofera-ti cadou, in aceasta perioada, un pachet complet ce consta in aplicarea faciala a unui tratament prin radiofrecventa. Si uita, in felul acesta, de micile imperfectiuni ale tenului.

Uita de toate celelalte tratamente costisitoare pe care ai cheltuit o multime de bani. Anul 2019 se bazeaza doar pe tratamente de infrumusetare sigure si eficiente care sa nu afecteze in vreun fel sanatatea pielii pacientilor.

Radiofrecventa faciala inseamna una din cea mai noua tehnologie in ceea ce domeniul terapiilor de beauty. Se porneste de la o exfoliere usoara, urmand ca, mai apoi, sa se aplice un gel special pentru acesta procedura.

Ulterior, persoana responsabila de aplicarea tratamentului se va folosi de capatul special al aparatului pentru radiofrecventa cu precadere in zona fetei. Astfel, se urmareste ca epiderma sa ajunga si sa isi pastreze temperatura de 40, poate chiar maxim 43 grade Celsius. In continuare, acest proces are repercursiuni asupra dermei.

Temperatura necesara pentru obtinerea rezultatelor in aceasta zona a corpului trebuie sa se mentina undeva la 60-65 de grade Celsius, intrucat trebuie sa se produca asa numitul efect de lifting ce favorizeaza si antreneaza refacerea acelor legaturi de colagen.

Detalii importante despre radiofrecventa faciala

In urma efectuarii tratamentului, procedura se incheie prin aplicarea unei creme cu substante nutritive. In alta ordine de idei, tratamentul dureaza intre 30 si 90 minute. Si se recomanda efectuarea unui numar de minimum 6 sedinte la un interval cuprins intre 7 – 14 zile.

Nu uitati ca iarna tentul este mai predispus unor factori externi care il pot afecta sever. De aceea, nu este suficieta doar acoperirea cu creme de zi si alte produse similare de ingrijire.

Cateva sedinte de radiofrecventa faciala odata la cateva zile ofera elasticitate, fermitate si multe alte beneficii de care tenul tau are nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *