Inca un colet suspect cu exploziv. Fostul vice-presedinte Joe Biden a fost vizat

Un colet suspect i-a fost trimis fostului vicepresedinte american, Joe Biden, ultimul dintr-o serie vizand personalitati ostile presedintelui Donald Trump, care a acuzat joi presa ca este “in mare parte” vinovata de “furia” din societatea americana, relateaza AFP.
Acesta este cel mai recent din seria coletelor suspecte care i-au vizat pana acum, intre altii, pe presedintele Donald Trump, pe fostul presedinte american Barack Obama, pe sotii Clinton, dar si pe miliardarul George Soros si postul de televiziune american CNN.
Potrivit NBC, acest pachet este asemanator cu celelalte trimise la adresele citate.?
Actuala “victima”, fostul vicepresedinte american in mandatul lui Barack Obama, Joe Biden, ar putea sa candideze din partea democratilor in alegerile prezidentiale din 2020, mentioneaza aceeasi sursa.
Donald Trump a acuzat joi presa ca este “in mare parte” responsabila de “furia din societatea americana”.
“O mare parte a acestei furii pe care o vedem azi in soecitatea noastra este cauzata de tratamentul intentionat inexact si imprecis al presei traditionale, pe care o numesc?Fake News”, a scris el pe Twitter.
“A devenit atat de rau si de plin de ura incat este de nedescris”, a adaugat el. “Presa traditionala trebuie sa-si faca ordine in lucruri REPEDE!”.
Miliardarul republican a lansat, cu toate acestea, miercuri, un apel la unitate.
“In momente ca acesta, trebuie sa fim uniti”, a declarat el de la Casa Alba. “Actele si amenintarile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *