Incaltaminte de dama realizata din piele asa cum iti doresti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In piata exista foarte multe magazine in care gasim incaltaminte din piele naturala, atat in mediul online, cat si offline in marile centre comerciale. Calitatea pielii, precum si preturile difera de la un magazin la altul, insa prea putine sunt cele care iti ofera posibilitatea sa iti confectionezi singura perechea de incaltaminte dama piele mult dorita.

Incaltaminte de dama realizata la comanda

In mediul online, am intalnit magazinul www.pantofipielenaturala.ro, magazin care iti permite sa iti confectionezi orice pereche de incaltaminte dama din piele asa cum iti doresti tu.

Procesul este unul destul de simplu, acesta incepe de la alegerea modelului de incaltaminte preferat, apoi din pagina modelului selectat, in partea de jos gasesti peste 50 de mostre de piele pe care poti sa le utilizezi in confectionarea produsului dorit.

Poti sa utilizezi oricate mostre de piele doresti, de exemplu varful pantofului poate sa fie din piele intoarsa neagra, tocul sa fie din piele naturala de tip box, iar restul pantofului sa fie din piele lacuita rosie. Asa cum ai observat, acest magazin detine toate tipurile de piele de la cea intoarsa, pana la cea clasica de tip box si pielea lacuita. De apreciat si precizat este faptul ca piele naturala este una de o calitatea superioara, pe care rar o mai gasesti in Romania.

Toate modele de incaltaminte dama piele pot avea marimi de la 35 pana la chiar 42. Pretul unei perechi de incaltaminte este foarte accesibil, el porneste de undeva de la 250 de RON si poate sa ajunga in cazul cizmelor si peste 400 RON.

Dupa ce ai plasat comanda, ea urmeaza sa fie preluata de catre un reprezentat, care va trimite ulterior la fabrica toate specificatiile lasate pentru perechea ta de incaltaminte dama piele. Fabrica va realiza produsul dorit in aproximativ 7 zile, apoi iti va fi livrat printr-o firma de curierat rapid fara niciun const suplimentar.

spot_imgspot_img