Incepe numaratoare inversa pentru concertul Violetta Live. Cat au platit parintii pentru bilete

Concertul companiei Disney, Violetta Live, are loc in 2 septembrie, in Piata Constitutiei. Pentru bilete, parintii au scos din buzunare intre 135 si 495 de lei, in functie de locurile pentru care au optat.
Astfel, pretul unui bilet este de 135 de lei la categoria IX, 200 la categoria VIII, 250 de lei la a saptea categorie, 275 de lei la a sasea si 325 de lei la a cincea.
Citeste si:?Bebelusii, taxati la concertul Violetta. Ce reguli stricte impun organizatorii
La primele patru categorii, biletele ajung pana la aproape 500 de lei: 385 de lei la categoria IV, 425 de lei la a treia categorie, 445 de lei la a doua si 495 de lei la ultima.
Copiii cu varste mai mici de 14 ani pot participa la eveniment doar insotiti de un parinte sau tutore. Prin urmare, adultii trebuie sa plateasca doua bilete, in aceeasi categorie de pret, astfel incat sa poata fi langa copiii lor.
Anuntat initial pentru Arena Nationala, spectacolul a fost mutat in Piata Constitutiei, pentru ca organizatorii ar fi avut prea putin timp la dispozitie sa elibereze?terenul?pentru meciul Romaniei din 7 septembrie.
Violetta Live va avea ca protagonisti vedetele din distributia originala a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpreteaza rolul Violettei. Alaturi de Martina, pe scena vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty). Artistii vor interpreta cele mai indragite melodii din sezoanele 1 si 2, precum si En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta.
Citeste si:?Restrictii de circulatie in Capitala, pentru concertul Violetta Live
Primul concert Violetta a fost pus in scena la Teatro Gran Rex, in Buenos Aires, in martie 2013. Denumit Violetta en Vivo, concertul a avut 77 de reprezentatii si a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Acesta a fost urmat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *