Incepe procesul in care Taylor Swift il acuza pe un DJ de agresiune sexuala. Ce daune cere artista

Starul pop american Taylor Swift, care a dat in judecata un DJ pe care il acuza ca i-a pus mana pe fund in timpul unei sedinte foto, participa in aceasta saptamana la procesul sau din Denver, Colorado, relateaza marti AFP citata de Agerpres.
Procesul a inceput luni cu selectia celor opt jurati, in prezenta cantaretei, a declarat un angajat al tribunalului. Taylor Swift s-a aflat in sala de audieri alaturi de echipa sa de avocati, purtand o camasa deschisa la culoare si o jacheta.
Procesul urmeaza sa dureze noua zile, iar declaratiile avocatilor sunt asteptate marti.

Un graffiti uras dedicat lui Taylor Swift, continand o inscriptie despre moartea acesteia, alaturi de un portret al sau, a aparut pe un zid din Melbourne.

Anturajul cantaretei l-a acuzat pe DJ-ul David Mueller ca i-a bagat mana sub rochie si i-a pus mana pe fese in timpul unei scurte sedinte foto de la 2 iunie 2013, inainte de un concert. Barbatul, care neaga aceste acuzatii, a fost concediat doua zile mai tarziu de postul de radio al carui angajat era la Denver.
El a dat-o in judecata pe cantareata in septembrie 2015, afirmand ca aceasta ar fi trebuit sa sune la politie si nu pe sefii sai si ca din cauza ei si-a pierdut slujba si surse de venituri asociate cu aceasta.
Potrivit plangerii sale, managerii artistei i-au sunat pe sefii postului de radio pentru a cere ca el sa fie concediat a doua zi dupa intalnire.
El a spus ca are cunostinta despre un incident, dar il acuza pe unul dintre prietenii sai – pe care l-a invitat s-o intalneasca pe cantareata – ca a facut acest gest deplasat si ca s-a laudat cu el.
Superstarul a contraatacat, dandu-l in judecata pe Mueller in octombrie 2015 pentru agresiune sexuala. Plangerea sa subliniaza ca ea “a fost fortata sa inceapa un concert de o ora in fata a 13.000 de fani desi era inca in stare de soc dupa ce fusese atinsa intr-un mod atat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *