Inchirieri auto Bucuresti de la profesionisti

Cu siguranta cosmarul oricarui posesor al unui autoturism este atunci cand i se strica masina si se afla in service. Timpurile pe care le traim impun sa ne deplasa in mod rapid, indiferent ca trebuie sa ajungi la serviciu sau la o intalnire de afaceri. Daca esti si tu conditionat si nu ai cu ce sa te deplasezi pentru perioada in care nu ai masina cea mai logica si ieftina varianta ar fi cea de inchirieri auto in Bucuresti. Perioada in care nu ai autoturismul propriu poate fi una extrem de dificila chiar si treburile cotidiene se vor desfasura cu mai multa greutate. In ultimul an multe companii de asigurari, datorita nemultumirilor pe care le aveau clientii ca nu se pot deplasa pe perioada reparatiei au semnat contracte cu agentiile de inchirieri auto Bucuresti destul de rezonabile, acestea se obliga ca pe toata perioada reparatiei sa plateasca serviciile de rent a car pentru clienti. Companiile putine la numar inca nu accepta aceasta varianta deoarece plata se va face prin banca si va dura ceva timp pana la finalizarea procedurii, in schimb cei de la www.rent-a-car-otopeni.ro pot fi parteneri de nadejde din acest punct de vedere, in ultimul timp incheiand parteneriate cu multe companii de asigurari. Asadar daca vreei sa beneficiezi gratuit de servicii si sa achite pentru tine compania la care ai polita incheiata nu ezita sa apelezi la ei. Pe langa aceste facilitati oferite, nu uita ca vei avea parte de masini de buna calitate, bine echipate si intretinute, oferte destul de bune in continuare iti vom prezenta avantajele de care o sa beneficiezi.

1.Masini noi – daca in majoritatea cazurilor, foarte multe companii nu pun la dispozitie masini noi clientilor, la Rent-a-car-otopeni.ro te vei bucura de masini cu o vechime de maxim doi ani de zile.

2.Asigurari incluse – de asemenea ai inclus in pret si rca sau casco, deci in cazul in care vei gasi masina lovita in parcare nu va mai trebuii sa iti faci griji.

3.Fara limita de km – dupa cum probabil ai auzit, in marea majoritate a cazurilor va trebuii sa platesti suplimentar pentru km, insa aici nu exista o asemenea clauza, achiti si parcurgi ce distante vrei fara sa fi conditionat de nimic.

4. Accesorii incluse – in cazul in care alegi oferta de inchirieri auto Bucuresti prin Rent-a-car-otopeni.ro beneficiezi de facilitati gratuite la gps, internet si scaun de copil, de asemenea daca doresti o masina mai spatioasa poti inchiria si un portbagaj auto.

5.Asistenta gratuita prin intermediul serviciului de urgenta, in cazul in care patesti ceva cu masina aceasta iti va fi rapid inlocuita, in alta ordine de idei orice nelamurire vei avea pe durata inchirierii va primii un rapuns.

Daca aceste avantaje ti se par bune si vrei sa colaborezi cu o astfel de companie extrem de bine cotata pe piata inchirierilor auto din Bucuresti acceseaza Rent-a-car-otopeni.ro o agentie cu program de lucru non stop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *