Incident pe Aeroportul din Los Angeles. Un terminal a fost evacuat

Un terminal al Aeroportului International din Los Angeles a fost evacuat si mai multe zboruri au fost amanate, duminica, ca urmare a unei operatiuni de arestare, informeaza Associated Press, citat de News.ro.
Politia a scos cu forta un barbat suspectat de posesie de droguri dintr-o masina, aparent furata, in fata Terminalului 3 al LAX. In timpul operatiunii, autoritatile le-au cerut unui numar de aproximativ 15 calatori sa iasa pe o usa de urgenta direct pe pista, fara a mai trece prin controale de securitate.
Dupa arestarea suspectului, fortele de ordine au dus inapoi calatorii in aeroport, dupa care au evacuat terminalul, pentru a-l verifica. Echipe de genisti ajutate de caini au inspectat zona, pentru a se asigura ca nu exista substante periculoase.
Apoi, aproximativ 2.000 de pasageri evacuati au fost nevoiti sa treaca din nou prin controalele de securitate, la intrarea in aeroport.
Mai multe zboruri au suferit intarzieri.
Primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, a anuntat intr-un comunicat ca evenimentele recente din intreaga lume “au facut ca toti cei care calatoresc sa fie foarte ingrijorati pentru siguranta lor”. “Milioanele de oameni a caror calatorie incepe, se termina sau trece prin LAX ar trebui sa stie ca are cea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *