INEDIT. Vacanta educativa pentru cupluri si familii

0

Cum arata planul tau ideal pentru aceasta vara?

Cel mai așteptat anotimp al anului a sosit. Vrei sa afli cum poți transforma cu adevarat o vara obișnuita in una memorabila? Pentru ca socializarea, competițiile și jurnalele se potrivesc de minune cu vara, iar noi plusam de fiecare data cu experiențe inedite in programele dezvoltate și mai mult decat atat, cu experiența in a-i face pe ceilalți sa se redescopere, sa iși urmeze cu entuziasm și curaj visurile, Şcoala Nationala a Femeilor Manager lanseaza Școala de vara SNFM pentru cupluri și familii.

Se intampla in premiera, in Romania, in perioada 7-14 august – un program complex de consolidare a relațiilor prin joaca, invațare și relaxare.

Se pune accent pe relaționare și comunicare, cunoaștere și dezvoltare. Cum? Prin activitați demne de neuitat pentru tine și familia ta sau partenera ta/partenerul tau. Astfel vei participa la: terapie de familie/cuplu (individuala sau de grup), sesiuni de dezvoltare personala, cursuri și workshopuri pentru adulți și parinți, cursuri și workshopuri pentru copii, activitați outdoor, competiții, zile tematice (ziua emoțiilor/ziua copiilor/ziua parinților/ziua sociala), schimb de familii, sesiuni de socializare și jurnalul taberei.

Iti sunt garantate experiențe inedite, activitați care iți vor stimula la maximum gandirea, abilitațile de comunicare și relaționare; toate acestea in cel mai antrenant și distractiv mod.

In aceasta vara pune-ti si problemele in bagajul de vacanta și esti ajutat/a sa scapi de ele! Școala de vara SNFM pentru cupluri și familii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *