Infotrafic: Circulatia se desfasoara normal pe drumuri si autostrazi.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Miercuri dimineata, circulatia se desfasoara normal pe drumuri si autostrazi, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.
Pe DN67C Novaci – Ranca in judetul Gorj s-a actionat in cursul noptii cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant, insa din cauza viscolului, intre kilometrii 20 si 34, partea carosabila este acoperita cu un strat subtire de zapada.
Pe DN67C – Transalpina nu au fost finalizate lucrarile de modernizare, iar pe tronsonul Ranca – Obarsia Lotrului drumul nu a fost deschis circulatiei publice. In consecinta, pe acest tronson nu se actioneaza cu utilaje de deszapezire. Conducatorii auto sunt atentionati ca au obligatia sa respecte semnificatia indicatoarelor care interzic accesul pe aceasta portiune de drum.
DN7C – Transfagarasan este inchis in perioada 1 noiembrie 2013 – 30 iunie 2014 de la Piscu Negru-judetul Arges pana la cabana Balea Cascada-judetul Sibiu. In judetul Arges raman deschise tronsoanele Bascov-Piscu Negru, iar in judetul Sibiu cabana Balea Cascada-intersectia cu DN1-zona Cartisoara. Pe tronsoanele deschise circulatie s-a actionat cu utilaje de deszapezire.
Si miercuri in intervalul orar 09.00-15.00 circulatia rutiera pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta se va opri pentru intervale de aproximativ 20 de minute in …

spot_imgspot_img