Infractor la varsta a treia. Oricine poate insela

Un barbat la 64 de ani a fost prins de politie, duminica, in timp ce primea bani de la o victima. Era vorba despre o inselaciune prin telefon. Barbatul se dadea avocat.
“In fapt, in jurul orei 17.30, Politia Capitalei a fost sesizata de catre partea vatamata cu privire la faptul ca, in jurul orei 08.30 ar fi fost contactata telefonic de catre o persoana necunoscuta care s-a recomandat a fi avocat si care i-ar fi solicitat suma de 5.000 de euro.
Barbatul ar fi instiintat-o pe partea vatamata ca o reprezinta pe fiica sa, care, cu putin timp in urma ar fi lovit cu geanta un copil ce se afla pe strada, acesta fiind transportat la spital in stare grava, prezentand o lovitura in zona capului, iar bani solicitati ar fi fost necesari pentru a salva viata copilului”, informeaza Politia Capitalei.
Dupa primirea apelului telefonic, in jurul orei 09.00, persoana vatamata s-a intalnit cu un barbat in zona Bucur-Obor din sectorul 2 al Capitalei, caruia i-ar fi inmanat intr-un plic suma de 2.500 de lei.
Ulterior, in jurul orelor 12.00, partea vatamata ar fi fost contactata din nou de banuit care i-ar fi comunicat faptul ca suma de bani nu este suficienta, motiv pentru care i-ar fi solicitat inca 7.500 lei.
In jurul orei 13.00 a avut loc o noua intalnire in zona Piata Hurmuzachi din acelasi sector, unde banuit ar fi primit un alt plic ce ar fi continut suma de 2.500 lei si 650 de euro.
Dupa primirea sesizarii, in jurul orei 17.30, politistii Sectiei 8 au procedat la efectuarea de verificari cu privire la persoana care ar fi apelat telefonic partea vatamata, organizand totodata o actiune de prindere in flagrant a acesteia.
Astfel, s-a stabilit o noua intalnire in zona Policlinicii Titan unde, politistii l-au prins in flagrant pe barbatul banuit de comiterea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *