Inovatie in vindecarea rapida a aftelor cu Aphtaplus

Stiati ca 1 din 5 persoane dezvolta afte sau leziuni bucale traumatice? Aphtaplus?este un produs natural care contine miere, glicerol, extract de merisor (Vaccinium macrocarpon), extract de afine (Vaccinium myrtillus) si guma xantan si ajuta la vindecarea aftelor si leziunilor bucale.
Cu ce este el diferit fata de alte produse din categoria sa? Este singurul cu actiune locala specifica pe afte si leziunile bucale si are un mecanism de actiune original, inovativ, brevetat de Institutul de Cercetare Vitrobio din Franta.

Aphtaplus?este compus din 2 complexe active: complexul osmotic activ miere-glicerol si complexul taninilor din extractele de plante. Actiunea sinergica a celor 2 complexe active duce la vindecarea rapida a aftelor si leziunilor bucale, in 2-3 zile.
Nimeni nu isi doreste sa aiba o afta in perioada sarbatorilor, iar Aphtaplus rezoneaza cu nevoile noastre: vindeca aftele si leziunele bucale in 2-3 zile, face durerea sa dispara in cinci minute de la aplicare, astfel ca permite alimentatia normala; efectul analgezic se mentine aproximativ cinci ore si vindeca leziunile recurente. Mai mult decat atat! El poate fi folosit atat de cei mici, cat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *