Inspectorii AEP fac control la sediul PSD. Codrin Stefanescu: E un “control de rutina”

Marian Muhulet, vicepresedinte al AEP a declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca exista o actiune in desfasurare a inspectorilor AEP la sediul central al PSD din Bulevardul Kiseleff Nr.10, dar sustine ca este vorba despre o actiune programata: “Este o actiune programata! Actiunea de control a fost facuta la toate filialele judetene ale PSD si o finalizam la sediul central”.
Actiuni similare sunt in finalizare si la PNL si UDMR a mai precizat oficialul AEP.
“In primul rand nu poate fi vorba de o descindere, nimeni nu a intrat cu forta – inspectorii au fost primiti cu bratele deschise in sediul Partidului Social Democrat la controlul pe care acestia il efectueaza anual. Un control la care sunt supuse toate partidele politice, nu numai PSD. Controlul care are loc in acest moment la sediul partidului este programat, de cateva luni chiar, si este aferent anului 2017. De mentionat, a inceput pe 14 noiembrie! Nu va ingrijorati, nu au ce nereguli sa gaseasca, avand in vedere ca toate contractele au fost facute legal. Absolut legal!”, a scris, miercuri, pe Facebook, trezorierul PSD, Mircea Draghici.
Si secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a spus ca “este un control de rutina. Sunt doua controale care se fac anual. Controalele se fac …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *