Intalnirea Grindeanu-Arafat-Bodog pe tema ambulantelor va avea loc marti, la Palatul Victoria

Intalnirea va avea loc marti, incepand cu ora 10.00, la Palatul Victoria.
Initial, intalnirea urma sa aiba loc saptamana trecuta, dupa sedinta Executivului de miercuri.
“Acea intalnire se amana. Nu va mai avea loc in cursul zilei de astazi (miercuri – n.r.). Domnul secretar de stat Raed Arafat venea acum direct de la Washington. Din pacate, cursa domniei sale a avut o intarziere considerabila si va ajunge destul de tarziu in aceasta seara. Premierul si-ar fi dorit sa aiba o intalnire si cu secretarul de stat Raed Arafat si cu ministrul de Interne, si cu ministrul Sanatatii si, de asemenea, cu seful ANAF. Avand in vedere aceasta intarziere, intalnirea nu mai este posibila in cursul de astazi, cel mai probabil se amana pentru saptamana viitoare”, a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu, dupa sedinta Executivului.
Premierul Sorin Grindeanu a declarat saptamana trecuta, marti, ca in prezent nu sunt bani in buget pentru achizitia de ambulante, afirmand ca asteapta de la ministrul Sanatatii si de la seful IGSU, Florian Bodog si Raed Arafat, solutii pentru finantarea acestora.
“Am avut intalniri in perioada trecuta si cu doamna ministru, si cu domnul ministru Bodog, si cu domnul Arafat. Pe mine si pe noi ar trebui sa ne intereseze in primul rand, nu cine si ce organizeaza, cel putin, pe mine ca ministru nu neaparat … cat sa existe aceste ambulante cat mai rapid si oamenii sa beneficieze de ele… Acum eu stiti ca am evitat si eu si i-am rugat si pe colegii mei din guvern sa nu vorbim foarte mult despre mosteniri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *