Intel angajeaza in Romania specialisti Linux si Android

Intel angajeaza in Romania specialisti Linux si Android

Compania IT va organiza, de asemenea, in data de 27 ianuarie, o zi a portilor deschise, in care candidatii la joburile Intel se vor putea intalni fata in fata cu oficialii companiei.

Intel Open Day va avea loc la Hotel Novotel, dar pentru a participa la eveniment candidatii trebuie sa-si trimita CV-ul in prealabil si sa fie selectati (vezi detalii aici).

Conditiile pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca pentru a fi eligibili la unul dintre posturile disponibile in Bucuresti sunt cunoasterea aplicatiilor C/C++ si Linux SW (preferabil), precum si un nivel bun de cunoasterea limbii engleze.

Sunt cautati profesionisti cu experienta de 3-4 ani, proaspat absolventi cu minim 1-2 ani in dezvoltarea de software sau studenti in ani terminali la Informatica si Cibernetica.

Joburile pentru care Intel a deschis recrutarea in Romania sunt: Linux Software Architect, cu peste 5 ani experienta, Linux Software Engineer, cu cel putin 5 ani de experienta, Android Software Engineer, cu 1-5 ani experienta si Android Software Architect, de asemenea cu 1-5 ani experienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *