Intrarea lui Venus in Gemeni. afecteaza unele zodii. Vezi cine va suferi in dragoste

Uite cum va fi afectata fiecare zodie in parte de intrarea lui Venus in Gemeni!
Berbec
Fenomenul astrologic din aceasta perioada ii face pe nativii zodiei Berbec sa isi analizeze mai bine viata. Este pus sub semnul intrebarii stilul de viata, dar si alimentele consumate. Nativii trebuie sa aiba mai multa grija la acest lucru si sa-si analizeze mai bine alimentatia. Din fericire, stelele ii vor ajuta sa se concentreze mai mult asupra sanatatii. Prin urmare, activitatile care se axeaza pe sanatate sunt incurajate in aceasta perioada.
Taur
Urmatoarea perioada vine cu schimbari numeroase in viata Taurilor. Relatiile lor vor evolua, chiar si cele cu prietenii. Nativii trebuie sa tina cont de personalitatea puternica si sa permita altora sa se exprime. Le este recomandat sa incerce sa fie vigilenti si sa nu isi impuna intotdeauna parerea in fata altor persoane. Este un context bun pentru consolidarea unor relatii profesionale, dar si a celor personale. Le este recomandat sa se impace cu cei cu care s-au certat pentru ca este contextul astral perfect pentru asta.
Gemeni
Unii oameni au tendinta de a fi prea timizi. Aproape ca isi cer scuze pentru faptul ca sunt vii. Pentru ei este esential sa pastreze un anonimat si o expunere cat mai mica. Tendinta lor de a crede ca sunt mici si neinsemnati este total gresita. Au nevoie de mai multa siguranta, pentru ca exista foarte multe lucruri interesante la ei, pe care trebuie sa le scoata la suprafata. Din cauza felului de a fi, nativii zodiei Gemeni sunt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *