Intrebari pe care nu ar trebui sa le auzi la interviul de angajare

Intrebari pe care nu ar trebui sa le auzi la interviul de angajare

Stii deja ca atunci cand mergi la un interviu de angajare ti se pun tot felul de intrebari, nu doar profesionale. Angajatorul incearca sa te cunoasca mai bine, sa afle ce fel de om esti si daca se poate baza pe tine. Doar ca uneori sare calul.

Potrivit Forbes, exista cinci intrebari pe care nu ar trebui sa le auzi la un interviu de angajare. Si stiu ca ai sa zambesti cand o sa afli care sunt pentru ca, desi se considera ca sunt intruzive, multi dintre angajatori le folosesc frecvent. Si ce-ar fi sa ?parezi intrebarile delicate de la interviul de angajare cu raspunsuri inteligente?

Atunci cand o firma are nevoie de un prestator de servicii, cere o oferta in care sa fie precizat de cat timp exista pe piata compania care ar putea furniza aceste servicii, cati angajati are, ce echipamente foloseste sau ce portofoliu are. In general, sunt cerute date tehnice. Asa ar trebui sa fie si in cazul interviurilor de angajare. Doar ca exista practica impamanteninta a intrebarilor personale, intruzive.
Sursa: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *