Invata facand chestionare auto

Invata facand chestionare auto

In urma statisticilor efectuate de-a lungul timpului s-a demonstrat ca rata de promovare a a permisului auto este mai mare daca se fac mai multe chestionare auto. Acestea sunt disponibile in cadrul website-ului Drpciv si pot fi completate online cu o foarte mare usurinta. Rata de promovabilitate a examenului teoretic din prima incercare incercare este destul de mare daca cursantii completeaza cat mai multe chestionare si isi aloca o perioada de 30 de minute zilnic.
Permisul auto poate fi obtinut mai usor cu ajutorul chestionarelor.
In ultimii ani au castigat tot mai mult teren deoarece atat instructorii cat si soferii recomanda cursantilor sa invete mai usor facand aceste chestionare. Aceasta metoda de studiu este recomandata deoarece poti avea parte de mai multa diversitate. Din anul 2014 proba teoretica se sustine exclusiv pe computer. Structura testului este pe baza de 26 de intrebari grila iar fiecare intrebare poate avea trei raspunsuri corecte. Pentru a putea promova acest examen viitorul sofer trebuie sa acumuleze 22 de puncte din cele 26 totale.
Cu cat vei face mai multe chestionare auto cu atat vei avea mai mari sanse de reusita. Acestea au un rol foarte important pentru toti tineri soferi. Cu ajutorul lor acestia isi vor putea insusi mai usor anumite legi si reguli de circulatie. Cu cat iti vei da mai mult interesul si vei fi mai atent la toate aceste teste cu atat proba practica va fi mai usora. Pentru a putea iesi cu masina in trafic este extrem de important ca cunosti regulile de circulatie si semnele. Acestea sunt esentiale si fara a le cunoaste nu vei putea conduce o masina.
Drpciv este site unde vei putea gasi toate intrebarile care ti-ar putea cadea la examen. Instructorii recomanda acest site pentru ca asa elevii lor vor fi invatati cu modul in care examenul se va desfasura iar asta va atenua din emotii.
Vei putea avea parte de carnetul de soferi mai devreme decat ti-ai imagina. Tot ce ai de facut este sa te inscrii la scoala si sa faci cat mai multe chestionare auto. Dupa ce vei intra in trafic si vei respecta toate regulile de circulatie vei vedea ca totul va parea mult mai usor. Carnetul de usor poate fi obtinut cu usurinta daca vei urma cateva reguli pe care orice cursant aflat la inceput trebuie sa le urmeze. Indiferent de varsta pe care o ai permisul auto trebuie sa reprezinte un tel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *