Invatatoarea acuzata ca si-a ucis mama cu lovituri de cutit, arestata preventiv.

Invatatoarea de la Scoala Generala nr. 4 din Curtea de Arges, acuzata ca si-a ucis mama cu peste 170 de lovituri de cutit, a fost arestata preventiv, sambata seara, pentru 29 de zile, de catre magistratii Tribunalului Arges, pentru omor deosebit de grav, potrivit Mediafax.

Decizia dispusa, sambata seara, de magistratii Tribunalului Arges nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Pitesti de catre avocatul femeii.
La ora transmiterii acestei stiri, invatatoarea este in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Arges.
Elena Mirela Marinescu, in varsta de 37 de ani, invatatoare la clasa a IV-a C a Scolii generale nr. 4, din Curtea de Arges, de 14 ani angajata in aceasta unitate de invatamant, a fost retinuta initial pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, fiind acuzata ca si-a ucis mama cu multiple lovituri de cutit, in cursul dupa-amiezii fiind prezentata instantei cu propunerea de arestare preventiva.
Potrivit anchetatorilor, femeia, care este casatorita si are un copil, si-a recunoscut fapta, medicii legisti constatand ca pe corpul victimei, chiar mama sa, in varsta de 77 de ani, exista peste 170 de lovituri de cutit.
Primele date ale anchetei au indicat ca Elena Mirela Marinescu nu avea din anul 2010 avizul psihologic necesar unui cadru didactic.
Profesorul Florin Gardin, inspector scolar general al ISJ Arges, afirma ca daca invatatoarea din municipiul Curtea de Arges suspectata ca si-a ucis mama a predat fara sa aiba aviz psihologic, directorul scolii este raspunzator pentru acest lucru, primele date indicand ca femeia este un cadru didactic bun, apreciat in randul colegilor si al parintilor copiilor.
Seful Serviciului Medico-Legal Arges, dr. Dan Manu, declara ca in urma autopsiei asupra cadavrului legistii au descoperit pe corpul victimei peste 170 de leziuni traumatice care au fost produse …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *