Inventis Forum 2010, Business-Edu

Inventis Forum 2010, Business-Edu

Peste 120 de participanti prezenti la Inventis Forum 2010
Aproximativ 120 de participanti au fost prezenti timp de 2 zile, 16 -17 iunie, la Inventis Forum 2010, evenimentul anului dedicat industriei de resurse umane din Romania, organizat de Business-Edu.
La Inventis Forum 2010 au avut loc peste 20 de workshop-uri, 9 studii de caz, 4 prezentari si 4 keynote speech-uri.
Printre participanti s-au numarat atat specialisti in domeniul resurselor umane cu functii de conducere din companii mijlocii si mari, cum ar fi BRD, BCR, Petrom, Vodafone, GE Money, Pirelli Tyres, Holcim, PricewaterhouseCoopers , cat si companii de consultanta in domeniul dezvoltarii, precum Trend Consult, Ascendis, AchieveGlobal, Interact, Exec-Edu si ASEBUSS, dar si organizatii studentesti, prezente cu proiecte inovative. Printre acestea se numara ARDOR, CROS si VIP, dar si persoane in cautare de dezvoltare personala si oportunitati de afaceri.
Fiecare dintre cele doua zile a fost marcata de prezenta unui invitat special. Astfel, in data de 16 iunie, momentul de cultura, special pregatit de organizatorii Inventis, a fost prezenta lui Razvan Mazilu, binecunoscutul dansator si artist roman, multipremiat in cadrul mai multor manifestari romanesti si internationale. Razvan Mazilu a dansat timp de cateva minute in fata participantilor un fragment dintr-o parodie de cabaret, intitulata “SELL ME” si, de asemenea, a tinut un dialog deschis si sincer cu participantii, care au fost dornici sa ii puna intrebari legate de performantele sale ca artist.
In cea de-a doua zi, in data de 17 iunie, invitatul special a fost Alex Gavan, singurul roman, care la aproape 27 de ani a cucerit trei varfuri de munte de peste 8.000 de metri, din lantul Himalaya. Acesta a prezentat in fata participantilor materiale cu ascensiunile sale pe cei mai inalti munti din lume si a tinut un speech despre similaritatile unei ascensiuni la mare altitudine si ascensiunea in business.
Printre cele mai importante prezentari la Inventis se numara cea a lui Chris Blauth , Director de Strategie in cadrul companiei Achieve Global USA, care a vorbit despre inovatie in business. http://www.business-edu.ro/business/management/2512-inovatia-in-business.html
Totodata, una dintre cele mai populare si indelung aplaudate prezentari a fost cea a lui Radu Cosarca, intitulata “Specificul romanesc si impactul in business”.
Radu Cosarca a prezentat detaliat si cu mult umor factorii istorici care au influentat mentalitatea, cultura si comportamentul romanilor in mediul de business atunci cand fac afaceri cu persoane din Vestul Europei.
Pentru ca Business ?Edu acorda importanta si generatiei urmatoare, un loc deosebit in cadrul Inventis Forum l-a avut organizatia CROS, care , prin vocea fondatorului, Traian Bruma, a sustinut o prezentare intitulata “EDUCATIE ? Evolutie sau Revolutie?”. Prezentarea a pus in lumina modalitati alternative si creative de infaptuire a actului didactic, la toate nivelurile de invatamant.
Date de contact: www.business-edu.ro
pr@business-edu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *