Investitorii ar putea migra din Polonia in Romania, crede ministrul de Finante, Anca Dragu

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, care crede ca tensiunile generate de politicile controversate ale guvernului conservator din Polonia ar putea face din economia romaneasca principala destinatie a investitorilor in regiune.

Romania nu are partide extremiste care sa cauzeze probleme, ca in alte tari, spune ministrul Finantelor, Anca Dragu, care crede ca tensiunile generate de politicile controversate ale guvernului conservator din Polonia ar putea face din economia romaneasca principala destinatie a investitorilor in regiune.
Intr-un interviu pentru Bloomberg, Anca Dragu considera ca Romania a fost, pana acum, subestimata de investitori si eclipsatade tarile vecine. Ca principale argumente, ministrul evoca cresterea economica estimata pentru acest an, de peste 4%, si un context politic mai linistit.
“Exista anumite evolutii in regiune care ii ingrijoreaza pe investitori. In comparatie, cresterea economica a Romaniei este echilibrata si sustenabila, avem o populatie educata si stabilitate politica, lucruri pe care trebuie sa le apreciem mai mult, pentru ca nu sunt partide extremiste care sa cauzeze probleme, ca in alte tari”, a declarat Dragu, potrivit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *