Ioan Becali a fost ELIBERAT CONDITIONAT din penitenciar

STIREA INITIALĂ. Ioan Becali a fost adus, miercuri dimineata, la tribunalul Ilfov, iar dupa incheierea sedintei a plecat inapoi spre Penitenciarul Poarta Alba, unde a asteptat decizia instantei. Decizia este definitiva.
Ioan Becali e suparat foc. Cum a ramas fara un bloc din centrul Bucurestiului
“Am executat 2 ani, 6 luni si zece zile si le numar si pe cele executate si pe cele castigate. Nu doresc decat sa spun ca mi-am facut datoria in toate penitenciarele, n-am avut nicio problema nicaieri am incredere in justitie”, a spus Ioan Becali in fata instantei.
Procurorul considera ca “la acest moment eliberarea conditionata nu este oportuna. Sa nu uitam pentru ce a a fost condamnat, evaziune, spalare de bani. Pana in prezent doar doi ani a executat din cei sase si patru luni. Nu a achitat nicio parte din prejudiciu si nici nu a aratat ca nu poate sa-l achite”.
“Nu are nicio posibilitate de a achita, s-a depus la dosarul cauzei ca, imediat cum au inceput cercetarile, a fost sechestrata averea mobila si imobila lui Ioan Becali. Atunci statul poate sa execute silit. Obligatiile civile sunt in curs de executare. Nu poate sa vanda averea si nici nu a realizat venituri ca sa poata achitat prejudiciul. N-a avut posibilitatea”, a spus avocatul lui Ioan Becali.
Cristi Borcea si fratii Becali au cerut sa fie judecati IN LIPSĂ in dosarul “Mita …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *