Ioan Gyuri Pascu a murit. Jojo, mesaj cutremurator pe Facebook: “Sa nu ne uiti niciodata. Cerul e mai bogat acum”

“Ioan Gyuri Pascu nu mai este printre noi… Am aflat acum cateva minute. In astfel de momente eu intotdeauna ma blochez cumplit si nu stiu ce sa spun… Insa am simtit sa va scriu despre asta… Nu stiu cati dintre voi l-ati cunoscut. Gyuri era cu adevarat special, as putea spune unic chiar. Un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica.V-a bucurat de-a lungul vietii sale pe multi dintre voi cu umorul lui fantastic mai ales in perioada anilor sai la Divertis. A facut film si teatru, a scris si a cantat din toata inima cu mesaj, boem, asa cum i-a stat lui cel mai bine.
Gyuri era definitia artistului frumos boem. A artistului real, interesat mereu de arta si de ceea ce poate face pentru ea si prin intermediul ei cu chitara, stiloul sau un scenariu in mana. Gyuri a fost un om cu o credinta si energie speciala si cred ca toti cei care l-au cunoscut au simtit asta.

L-am pretuit si a fost primul om cu care am avut primul schimb de replici la prima mea aparitie in cadrul grupului Divertis.
Ii datorez multe dintre personajele mele, mult din curajul si indrazneala pe care le-am capatat jucand comedie. M-a incurajat si m-a inspirat frumos si unic de fiecare data.
Multumesc pentru toate momentele pe care le-am petrecut impreuna, ani in sir pe platourile de filmare si in turnee. Multumesc pentru capacitatea ta de ne face sa radem ore in sir, din toata inima, ca niste copii.
Eu asa te voi pastra in suflet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *