Ioana si Papi, uniti si in fata lui Dumnezeu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ce poate fi mai frumos decat doi oameni care se iubesc cu adevarat si care incearca sa depaseasca toate greutatile impreuna? Este si cazul cuplului Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol. Dupa ce au trecut prin relatii esuate – Ioana a mai fost casatorita cu Daniel Tudorica si a avut o legatura cu Cove, asistentul Andreei Marin, in timp ce Alexandru a trait o poveste de dragoste cu Anemona Niculescu – cei doi si-au unit dezamagirile si au mai dat o sansa dragostei.

Desi se cunosteau de trei ani, Ioana si Papi si-au dat seama ca se iubesc abia la sfarsitul lunii octombrie. Pana la casatorie nu a mai fost decat un pas. Pe care l-au facut imediat, in prezenta a doi martori: Dragos Bucur si Dana Nalbaru. „Totul s-a intamplat atat de repede, ne-am dat seama ca ne intelegem atat de bine, incat nu trebuie sa ne despartim niciodata. Astfel, cununia civila a fost o decizie fireasca, rapida si, bineinteles, surprinzatoare pentru toata lumea, inclusiv pentru familiile noastre, care au aflat la scurt timp dupa”, marturisea la acea vreme fericitul mire.

In cursul zilei de sambata, la aproape un an de la casatoria civila, cei doi s-au decis sa se prezinte si in fata lui Dumnezeu, dar si sa aiba parte de o petrecere de nunta mai ceva ca in telenovelele in care joaca, informeaza Ziarul. Perioada neagra prin care au trecut in calitate de cuplu i-a facut pe tinerii actori si mai puternici, iar dragostea lor le-a dat forta sa mearga mai departe. Pentru cei mai sceptici dintre noi, e de remarcat ca uneori viata invinge filmul….

spot_imgspot_img