Iohannis nu i-a invitat la parada de 1 Decembrie pe Dragnea, Ponta si Tariceanu. “Trebuie sa respecte niste criterii de integritate”

Madalina Puscalau, purtatorul de cuvant al Presedintelui, a raspuns unor intrebari ale jurnalistilor privind lipsa de pe lista invitatilor la parada de 1 Decembrie a lui Liviu Dragnea, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.
Madalina Puscalau:?Am vazut ca exista tot felul de discutii in spatiul public referitoare la acest subiect si tin sa precizez, inca de la inceput, faptul ca nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume, pentru ca nu despre asta este vorba. Este vorba despre niste criterii care au stat la baza intocmirii listei cu invitati si nu pot sa va ascund, si nici nu vreau sa va ascund faptul ca in constituirea acestor criterii care au fost luate in calcul, bineinteles ca, in primul rand, este vorba despre criteriul ca acea persoana sa detina o functie in stat, dar, de asemenea, sa respecte si niste criterii de integritate, iar aici vorbim, desigur, despre inexistenta unor probleme penale.
Reporter:?Deci clar politicienii sau persoanele care au probleme penale nu vor fi prezente la eveniment?
Madalina Puscalau: Raspunsul meu este foarte clar, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *