Iohannis: Una este lupta politica interna, cu totul alta este presedintia pe care dorim sa o avem ca una de succes a Consiliului UE

Presedintele Klsus Iohannis s-a declarat “optimist”, duminica, in legatura cu preluarea presedintiei Consiliului UE de catre Romania.
“Lucrurile se misca si avem sansa”, a spus Iohannis.
Intrebat ce inseamna ca “lucrurile se misca”, seful statului a precizat ca lcururile se misca in domeniul pregatrii practice.
“Ramasesera cateva chestiuni de logistica, de dotari, chestiuni care trebuie sa functioneze din prima zi si mi s-a garantat ca aceste lucruri, care au ramas cumva nelamurite, majoritatea au fost deblocate de noul ministru si lucruri merg intr-o directie buna”, a spus Klaus Iohannis.
Cand i s-a atras atentia ca fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu a facut referire la actiuni anti-europene, nu la pregatiri logistice, Iohannis a spus: “Nu fac aprecieri asupra muncii lui Negrescu, dar e mult mai bine”.
“Lumea intelege ca dorim sa avem o presedintie de sucees, ne ajuta, ne sprijina, au preocupari dupa ce lucrurile au mers cum au mers, aparatul de aici a simtit ca inca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *