Ion Tiriac catre Simona Halep: “Esti un sportiv sarac pana ajungi la jumatate de miliard de dolari”

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 16.09.2015 18:47 Ultima actualizare: 16.09.2015 18:48

Fostul tenismen Ion Tiriac i-a transmis Simonei Halep, care a obtinut zece milioane de dolari premii in cariera, ca se poate considera o sportiva saraca pana ajunge la suma de jumatate de miliard de dolari.

“Acesti sportivi sunt niste enormitati. Ea (n.r. – Simona Halep) are inca un sport darnic (n.r. – tenis), pe cand cealalta domnisoara (n.r. – Andreea Raducan), cu toate medaliile de aur… Daca piata poate sa plateasca… Cand ajungi la jumatate de miliard sa imi spui si mie ca sa bat din palme, pana atunci esti un sportiv sarac”, i-a transmis Tiriac jucatoarei de pe locul 2 WTA.
In replica, Halep a spus ca ea se considera “ok” din punct de vedere financiar: “Sunt saraca din punctul dansului de vedere. Sunt ok, vedem pe parcurs. Daca am rezultate vine si partea financiara.”

Intrebat daca Simona Halep ar trebui sa continue colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill, Tiriac a raspuns: “La experienta ei stie exact ce trebuie sa faca. Dupa parerea mea, antrenorul de acum e un antrenor bun. Am vorbit de cateva ori cu el privat si ce mi-a spus este foarte penetrant si foarte logic din toate punctele de vedere.”
Omul de afaceri a infirmat zvonurile potrivit carora ar vinde drepturile de organizare a turneului de la Madrid. “Zau ca nu am niciun comentariu. Atata stupididate cata este in presa romaneasca din cand in cand nu am vazut niciodata. E trist ca oamenii care vorbesc despre economie, despre bani nu au cele mai elementare notiuni. Ei incurca incasarile cu profitul… incurca toate treburile. In momentul de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *