Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu de la Australian Open

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat, marti, in semifinalele probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open, de la Melbourne, prima competitie de Mare Slem a anului, dupa ce au trecut de perechea formata din americancele Jennifer Brady si Vania King, scor 4-6, 6-2, 6-0.

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu de la Australian Open. Partida a durat doua ore si 12 minute. Romancele si-au pierdut serviciul doar in primul set, pe care l-au cedat desi au condus cu 4-1. In decisiv, jucatoarele din SUA au castigat numai 27% dintre punctele disputate.

Irina si Monica au reusit 27 de puncte direct castigatoare, fata de cele 12 ale adversarelor. Jucatoarele din Romania au fructificat sapte dintre cele 15 oportunitati de break avute.
Pentru calificarea in semifinale, Begu si Niculescu si-au asigurat un cec de 144.736 de dolari si 780 de puncte WTA in clasamentul de dublu. Cele doua romance se afla la cea mai buna performanta in istoria participarilor la Melbourne, dupa sfertul de finala din 2012.
Perechea Irina Begu/Monica Niculescu va intalni in penultimul act de la Australian Open 2018 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *