IT Trends – prima revista romaneasca de business in Android Market

IT Trends - prima revista romaneasca de business in Android Market

Agora Group, o editura specializata cu experienta de peste 19 ani in industria IT&C, lanseaza astazi revista IT Trends in format digital pentru tablete PC.

Incepand de astazi revista IT Trends este disponibila in mod gratuit in Android Market. Revista poate fi descarcata si citita pe aproximativ 60 de tablete care au instalat Android 2.2 sau o versiune ulterioara. In zilele urmatoare Agora Group pregateste lansarea versiunii pentru AppStore, devenind astfel prima revista romaneasca cu continut business care va fi disponibila cititorilor si pe tablete.

“Lansarea revistei IT Trends si pe platforme digitale este un nou pas din cadrul strategiei Agora Group de a oferi informatii de calitate cititorilor nostri pe acele platforme pe care acestia isi doresc sa acceseze aceste informatii. Pana acum revista IT Trends a fost disponibila in print, online pe www.ittrends.ro si online ca publicatie digitala pe platforma ISSU. Incepand de azi revista este disponibila si pentru utilizatorii de tablete Android. Va urma varianta pentru iPad si, de ce nu, si variante pentru alte dispozitive digitale in perioada urmatoare”, a spus Romulus Maier, Managing Partner Agora Group.

Aplicatia pentru Android Market a fost creata folosind Adobe Digital Publishing Suite, beneficiind de consultanta din partea IT Training, Adobe Authorised Training Center http://www.ittraining.ro/ . O lista partiala a dispozitivelor pe care poate fi citita revista IT Trends este: Acer Picasso (ventana), Asus Transformer TF101 (EeePad), Dell Streak 7 (streak7), HTC Flyer P512 (flyer), Huawei IDEOS S7 Slim (qsd8k_slim), LG Optimus Pad (v909), Optimus Pad (l06c), LG-V900 (v900), LG-V901 (v901ar), LG-V901 (v901kr), LG-V901 (v901tr), LG-V905R (v905r), LG-V909 (v909mkt), XOOM (wifi_hubble), XOOM (stingray), XOOM (wingray), NEC D000-000001-S01 (LifeTouch_D1), D000-000002-001 (LifeTouch_W1), Samsung Galaxy Tab (GT-P1000), Galaxy Tab (SC-01C), Galaxy Tab (SCH-I800), Galaxy Tab (SHW-M180L), Galaxy Tab (SHW-M180S), Galaxy Tab (SGH-T849), iRIver ILT-MX100 (smdkc110). Revista IT Trends poate fi descarcata gratuit pe aceste tipuri de tablete de la adresa: https://market.android.com/details?id=air.ro.ittrends.android&feature=search_result sau intrand pe https://market.android.com/ si cautand “IT Trends Romania”.

Despre IT Training
ITtraining este centru de instruire si consultanta in domeniul IT al lui Romsym Data, creat in 2003. ITtraining se doreste a fi un centru de instruire de excelenta in IT, fiind autorizat ca centru de instruire pentru mai multe case de software cum ar fi: Red Hat, Apple, Symantec, Adobe, SPSS, Business Objects, etc. Totodata ITtraining si partnerii sai externi ofera servicii de consultanta in domeniile: securitate (evaluari, teste de penetrare, consultanta in vederea certificarii ISO27001, consultanta COBIT, etc) Business Intelligence Linux aplicatii Adobe Statistica aplicata in afaceri. Toti instructorii ITtraining sunt certificati ca instructori si consultanti in domeniu de catre producatori sau organizatii de certificare.
Detalii pe www.ittraining.ro .

Despre Agora Group
Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992.
In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul zilnic de stiri AgoraNews.
Detalii pe www.agora.ro .

Despre IT Trends
IT Trends este o revista de business IT, fiind conceputa ca o imbinare intre expertiza in domeniul produselor IT&C si oglindirea modului in care tehnologia informatiei influenteaza si potenteaza administrarea si conducerea afacerilor.
Prin tematica abordata si prin stilul editorial adoptat, IT Trends raspunde nevoii tot mai mari de informatii dedicate afacerilor dinamice.
Detalii pe www.ittrends.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *