ITF i-a ridicat acreditarea lui Ilie Nastase. El nu va mai putea fi capitanul Romaniei la intalnirea cu Marea Britanie

“Capitanul Romaniei, Ilie Nastase, a fost scos de pe teren in timpul celui de-al doilea meci al intalnirii de Fed Cup, Romania – Marea Britanie, de la Constanta. Domnului Nastase i s-a cerut sa paraseasca terenul de catre arbitrul ITF Andreas Egli, din cauza comportamentului sau nesportiv, dupa ce a primit doua avertismente. Domnul Nasase a fost scos din tribune din cauza comportamentului sau nepotrivit. Acreditarea sa a fost anulata si nu va mai lua parte la aceasta intalnire. ITF va lansa o investigatie asupra acestui caz, dar si cu privire la comentariile anterioare facute de domnul Nastase in aceasta saptamana”, se arata in comunicatul ITF.
Scene INCREDIBILE la Fed Cup: Ilie Nastase a fost dat afara din arena dupa ce le-a jignit pe britanice: “F…ing bitches!”
Capitanul nejucator al echipei de FedCup a Romaniei, Ilie Nastase, a injurat pe toata lumea, arbitri, adversare, ziaristi, la meciul Sorana Cirstea – Johanna Konta, de la Mamaia.
Nastase s-a enervat pentru faptul ca jucatoarea britanica era tot timpul deranjata de ce se intampla pe teren si in tribune, in timpul evolutiei ei. Nastase i-a reprosat situatia arbitrului de scaun, pe un ton nepotrivit. Oficialul l-a chemat pe arbitrul principal, elvetianul Andreas Egli, care l-a trimis la vestiare pe fostul tenisman. Nastase l-a injurat pe Egli, apoi a adresat cuvinte jignitoare si catre Johanna Konta si capitanul Marii Britanii, Anne Keothavong, inainte de a parasi terenul.
Dupa scurt timp, Johanna Konta a izbucnit in plans, iar meciul a fost intrerupt si jucatoarele au plecat la cabine. Arbitrul a rugat-o pe Simona Halep sa le vorbeasca fanilor, acestea cerandu-le spectatorilor sa respecte jucatoarele adverse.
Partida a fost reluata dupa 20-25 de minute.
Ilie Nastase a urmarit finalul meciului de la vestiare, apoi a plecat inconjurat de garzi de corp. La iesirea de la vestiare a fost asteptat de jurnalistii britanici, cu care a intrat in conflict.
El a devenit agresiv in momentul in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *