Jamie Lee Thomas a renuntat la golf pentru… fotbalul american

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In mod normal, fetele frumoase, sexy si dornice de miscare, din colegiile americane, fac parte din echipa de majorete a institutiilor. Insa Jamie Lee Thomas i-a uimit pe toti. In anii petrecuti la Universitatea Agricola si Mecanica din Texas (Texas A&M), Jamie, o fanatica a fotbalului american, ajunsese chiar sa recruteze jucatori pentru echipa universitatii.

Dragostea pentru sport si-a descoperit-o pe vremea cand era inca un copil, desi inca vorbeste despre ea ca si cum ar avea 14 ani. ?Am jucat golf cand eram mai mica, dar acum nu mai am timp sa ajung pe terenurile de golf?, a recunoscut Jamie Lee, care a adaugat ca nu stie ce va face cand ?va fi mare?, in ciuda faptului ca va implini, pe 28 octombrie, varsta de 29 de ani.

De un singur lucru este sigura acum frumoasa Jamie: ii place sa pozeze. Corpul perfect, intretinut prin sedinte de inot si jogging, a propulsat-o in paginile revistei Playboy, unde a fost ?Cyber Girl of the week?, in ianuarie 2006, dar si in diverse calendare cu costume de baie. ?Vreau sa fiu buna in tot ceea ce fac?, a mai spus Jamie Lee, care se pare ca a reusit… sa incante privirile noastre…

spot_imgspot_img