Jean Valvis a dat in judecata Rapidul!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Devenit actionar minoritar la gruparea giulesteana, Jean Valvis a decis sa actioneze in judecata FC Rapid SA.

Acesta cere in instanta anularea hotararii AGA prin care s-au comasat actiunile clubului. DOsarul se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti, un prim termen de judecata fiind fixat pentru 5 octombrie.

„Eu contest comasarea actiunilor. Faptul ca 300 de actiuni au devenit una singura. Si asta cand era de notorietate publica ca acestea erau vandute catre rapidistii adevarati: Florian Pittis si asa mai departe. A fost vorba de rea credinta pentru ca nu au vrut ca adevaratii rapidisti sa intre in Adunarea Generala. Nici nu au executat la registrul comertului operatiunea de vanzare- cumparare pentru ca era treaba lor”, a declarat Valvis.

Acesta a mai afirmat ca, cel mai probabil, va depune o plangere penala impotriva Consiliului de Administratie. Acest aspect nu s-a stabilit inca definitiv ramanand la latitudinea Casei de avocatura care-l reprezinta pe Valvis. Acesta si-a angajat ca aparatori avocatii de la Casa Zamfirescu, Racoti& Predoiu, condusa de Calin Zamfirescu, fostul presedinte al Uniuni Nationale a Baroului din Romania.

spot_imgspot_img