Jesikah Maximus, concurenta mexicana a Videi Guerra. Nu doar la cantat

Jesikah Maximus, concurenta mexicana a Videi Guerra. Nu doar la cantat

Mexicul i-a ridicat o concurenta de marca fabuloasei cubaneze Vida Guerra. Este vorba despre Jesikah Maximus, considerata numarul 2 in topul bombonicilor din hip-hop. Cele doua se aseamana din multe puncte de vedere, atat la culoarea pielii, cat si la curbele devastatoare. In plus, ambele locuiesc in Statele Unite, locul unde poti sa cunosti celebritatea peste noapte si la fel de repede te poti ingropa in anonimat.

La 22 de ani, Jesikah pare determinata sa devina o vedeta de prim rang. De aceea nici nu si-a gasit inca sufletul pereche, este prea ocupata sa isi construiasca o cariera. Muzicala, in modeling, dar si in televiziune. Pentru ca visul recunoscut al mulatrei cu rotunjimi care atrag in fiecare zi privirile a zeci de mii de oameni macar in spatiul virtual este sa joace candva intr-un sitcom. Daca este pregatita sau nu, conteaza mai putin. Greu de crezut ca va asculta cineva cum rosteste replicile.

Nascuta sub semnul Gemenilor, Jesikah se claseaza pe un loc de frunte in topul modelelor cu pagini personale pe mySpace. Iar pictorialul aparut luna trecuta in Black Men Magazine ii va mari simtitor numarul prietenilor virtuali. Probabil, si succesul pe care il are in hip-hop va creste proportional. Nu de alta, dar asa merg lucrurile in showbiz: un pictorial sexy aduce mai multa faima decat orice altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *