Jos textila! S-au dezbracat pentru a-si gasi sponsor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

O echipa de fotbal feminin din prima divizie spaniola a avut o idee cu totul si cu totul inedita. Pentru a beneficia de aportul financiar al unui sponsor, componentenele formatiei Torrejon s-au dezbacat si au pozat in costumul Evei, doar-doar vor impresiona pe cine va trebui.

„Suntem oneste, muncitoare, jucam pentru echipa cu cel mai mic buget din campionat si castigam doar 150 de euro pe luna, bani pe care ii dam pe benzina. Dar suntem innebunite dupa fotbal. La talent nu ne invinge nimeni, de asta suntem lideri in Superliga. Suntem fantastice si ne descurcam fara Henry, Eto”o, Messi sau Ronaldinho!”, a declarat, pentru revista Interviu, Saray Garcia, capitanul si una dintre cele mai in forma jucatoare ale gruparii AD Tarrajon.

Asosiacion Deportiva Torrejon – orasul Torrejon are 116.000 de locuitori si este situat la 19 kilometri de capitala Madrid – a reusit, cu un buget anual de doar 70.000 de euro, sa se transforme dintr-o micuta echipa fara viitor si sperante intr-o veritabila revelatie a fotbalului feminin din Peninsula Iberica, ocupand fotoliul de lider in primul esalon fotbalistic din Spania. „Sunt internationala a tarii mele si am primit oferte de la mai multe cluburi mari, dar banii nu reprezinta totul pentru mine. Intr-adevar, in meciurile din deplasare mergem numai cu autobuzul, ne cazam la cele mai ieftine hoteluri si suntem nevoite sa ne antrenam la ora 10 seara pe ploaie si pe frig, dar sunt mandra ca joc pentru Torrejon, singurul club din lume in care toate jucatoarele sunt bune prietene”, si-a incheiat „pledoaria” Saray, de meserie receptionera de hotel. Din pacate pentru eroicele componente ale AD Torrajon, tentativa lor este una partial esuata. Pana in acest moment, niciun sponsor nu a fost impresionat de ambitia sau de fizicul talantatelor tinere, astfel incat liderul campionatului spaniol va ramane, cel putin pentru alte cateva saptamani, cel mai sarac club din divizie.

spot_imgspot_img