Julio Iglesias s-a indragostit de fiica presedintelui Basescu

Julio Iglesias s-a indragostit de fiica presedintelui Basescu

Dupa sustinerea concertului de la Bucuresti, Julio Iglesias a intalnit-o ieri pe fiica presedintelui Traian Basescu in culisele de la stadionul Cotroceni. Elena i-a cerut artistului spaniol sa faca impreuna o fotografie. Dupa ce au imortalizat intalnirea si, dupa ce a privit-o indelung, spaniolul a spus ca “este cea mai frumoasa femeie pe care am intalnit-o in Romania”.

Elena Basescu nu este singura personalitate a scenei mondene romanesti pe care a intalnit-o Iglesias, dar este cu siguranta cea care l-a impresionat cel mai mult. Cantaretul s-a relaxat inainte de inceperea recitalului la piscina vilei lui Irinel Columbeanu de la Snagov, in detrimentul celei de la hotelul Mariott, unde fusese cazat si a luat masa impreuna cu producatorul TV Valeriu Lazarov si cu Radu Groza.

Spectacolele din Romania fac parte din turneul de promovare al ultimului album Julio Iglesias, “Romantic Classics”, care va include si Monaco ?n august, Rusia ?i Ucraina, ?n septembrie, America Latin?, ?n octombrie ?i Africa de Sud, ?n noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *