Juventus ar putea ajunge sa plateasca milioane de euro pentru ca l-a adus pe Mutu, dupa ce fusese concediat de Chelsea

de Traian Terzian, Andrei Mazurchievici Publicat la: 24.04.2013 11:54 Ultima actualizare: 24.04.2013 12:12

Mediafax Foto//Razvan Lupica
Gruparea Chelsea Londra a depus un memoriu la FIFA impotriva clubului Juventus Torino prin care solicita compensatii de mai multe milioane de lire sterline deoarece italienii l-au legitimat pe Adrian Mutu, dupa ce acesta fusese concediat pentru consum de cocaina, informeaza Daily Mail.
Cazul va fi analizat de Comisia de Litigii a FIFA in aceasta saptamana.

Un purtator de cuvant al clubului Chelsea a declarat pentru Press Association: “Actionam pe caile legale pentru a ne recupera banii cuveniti si vom continua sa facem asta”.
Adrian Mutu a fost concediat de Chelsea dupa ce a fost testat pozitiv cu cocaina in 2004, iar de noua ani duce o lupta in instante pentru a-si recupera banii pierduti atunci cand l-a transferat.
Dupa ce a ispasit o suspendare de sapte luni, Mutu a semnat cu Juventus prin intermediul grupãrii Livorno – care a actionat ca si intermediar, deoarece Juventus depasise limita de jucatori extracomunitari.
Instantele elvetiene l-au obligat pe Mutu sa plateasca daune compensatorii in valoare de 17,2 milioane de euro catre Chelsea, insa internationalul roman nu a achitat aceasta suma, iar gruparea londoneza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *