Kapetanos: Imi doresc in primul rand sa castig trofee cu Steaua

de Luminita Turcu Publicat la: 03.09.2013 22:30 Ultima actualizare: 03.09.2013 22:31

Atacantul grec Pantelis Kapetanos a declarat, marti, ca nu isi doreste sa fie golgheterul echipei, ci sa castige trofee cu Steaua, deoarece acest lucru i-a lipsit in prima sa experienta la campioana Romaniei, informeaza site-ul oficial al gruparii steliste.
“M-am intors acasa, la echipa pe care o iubesc si alaturi de care am trait foarte multe satisfactii in anii care au trecut. Eu aici nu am castigat nimic si in primul rand asta imi doresc: sa castig trofee cu Steaua. Cand am plecat de aici, nu am plecat bine, a ramas ceva. Am dat goluri, dar nu am fost asa fericit, pentru ca nu am castigat nimic cu echipa. Eu pentru asta am venit, sa castig trofee, sa devin campion si sa iau si Cupa Romaniei. Ar fi cea mai mare realizare pentru mine. Este visul meu. Intr-adevar, UEFA Champions League este competitia cu cele mai bune echipe din Europa. Cu totii ne dorim sa ne calificam in “primavara europeana”, dar va trebui sa fim modesti si sa muncim extraordinar. Nimic nu este usor in fotbal, iar grupul de aici conteaza enorm in obtinerea de performante”, a declarat Kapetanos.

Kapetanos a promis ca va da totul pentru echipa si nu va juca pentru el: “Nu pot promite ca voi da un anumit numar de goluri. Dar pot promite ca voi da totul pentru echipa si nu voi juca pentru mine. Pentru echipa si pentru acesti suporteri minunati, de care mi-a fost foarte dor. Chiar acum, cand am intrat pe terenul central din Ghencea, m-au cuprins amintirile si mi-am adus aminte ce inseamna sa dai gol in fata suporterilor Stelei. Este un sentiment superb! Daca ei vor umple stadionul asa cum au facut-o la toate meciurile din ultimii ani, vom castiga tot ce poate fi castigat”, a adaugat Kapetanos.
Mijlocasul Ionut Neagu a afirmat ca a fost magulit de oferta Stelei: “Dupa ce am aflat ca exista un acord intre cele doua cluburi, nu am ezitat sa semnez. Este cel mai titrat club din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *