Keith Richards, chitaristul trupei Rolling Stones – noua imagine a marcii Louis Vuitton

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards, va fi noua imagine a marcii franceze de lux Louis Vuitton, dupa ce acest rol a fost detinut, pe rand, de Mihail Gorbaciov si Catherine Deneuve.

Este pentru prima data cand Keith Richards, in varsta de 64 de ani, cunoscut pentru trecutul sau tumultuos de consumator de droguri, participa la o campanie de publicitate.

Imaginile cu chitaristul legendarei formatii, care vor putea fi vazute pe afisele campaniei incepand cu luna aprilie, au fost realizate de fotograful american Annie Leibovitz.

In acestea, Richards este infatisat stand pe pat cu chitara, intr-o camera de hotel, in semi-intuneric, lampile fiind acoperite cu esarfe negre, imprimate cu capete de morti.

Sloganul este unul simplu: „Some journeys cannot be put into words. New York. 3 am. Blues in C (Unele calatorii nu pot fi traduse in cuvinte. New York. Ora 3 dimineata. Blues in do)”.

Keith Richards este cea de-a cincea personalitate care pozeaza pentru Louis Vuitton, dupa fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov, actrita franceza Catherine Deneuve, tenismenii Steffi Graf si Andre Agassi.

Suma pe care o va primi Keith Richards va fi donata, la fel ca si cea primita de Deneuve, asociatiei The Climate Project, initiata de laureatul Nobel Al Gore, pe care o sutine si Louis Vuitton.

spot_imgspot_img