Kelemen: Este nevoie in continuare de experienta lui Raed Arafat.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca este nevoie in continuare de experienta lui Raed Arafat, afirmand ca este convins ca acesta va contribui, in perioada dezbaterii publice pe Legea sanatatii, la imbunatatirea sistemului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca SMURD nu va disparea si nu trebuie sa dispara.
“Eu, personal, regret plecarea lui Raed Arafat de la minister si consider ca este un bun specialist, este un om care a contribuit la constructia sistemului si este nevoie de experienta lui in continuare si sunt convins ca va contribui in continuare, in perioada dezbaterii publice pe Legea Sanatatii, la imbunatatirea sistemului. Dar SMURD nu va disparea si nu trebuie sa dispara. Daca exista o complementaritate si o competitie trebuie sa fie in asa fel incat tot ce este bun si functioneaza sa nu dispara, eventual sa fie completat cu ceva care va imbunatati sistemul”, a spus Kelemen.
Raed Arafat a demisionat, marti, din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma nemultumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *