Kelemen: Revenirea cazului Borbely in actualitate nu e intamplatoare

Mediafax Foto
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, comentand situatia in care se afla Laszlo Borbely, ca este vorba despre un caz mai vechi, adus in atentia opiniei publice si anul trecut, cand nu s-a declansat urmarirea penala, revenirea in actualitate inaintea alegerilor nefiind intamplatoare.
Kelemen Hunor a reiterat faptul ca este vorba de un caz mai vechi, care a fost adus in atentia opiniei publice si anul trecut, cand DNA a comunicat printr-o declaratie scrisa, ca nu va declansa urmarirea procedurii penale impotriva lui Borbély László, potrivit unui comunicat UDMR remis, joi, agentiei MEDIAFAX.
“In pofida acestei declaratii, totusi, cu putin inaintea alegerilor, acest subiect revine in actualitate, iar temporizarea nu este tocmai intamplatoare”, a afirmat liderul UDMR.
Kelemen Hunor este pe deplin convins, ca Borbély László a excelat in functia de ministru, iar Uniunea se bazeaza in continuare pe munca sa, deoarece increderea in persoana sa este incontestabila.
Ministrul demisionar al Mediului, Laszlo Borbely, a declarat ca atunci cand a auzit de comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a decis sa isi dea demisia joi, desi nu are motiv sa demisioneze.
Laszlo Borbely a spus ca a aflat din presa de comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie privind solicitarea de declansare a procedurilor pentru obtinerea cererii de urmarire penala si imediat a decis sa demisioneze.
El a precizat ca i-a transmis aceasta decizie premierului si presedintelui, cu care a avut o intalnire.
Borbely a subliniat ca refuza cu tarie orice fel de acuzatie pe care o considera nefondata si ca spera sa isi poata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *