Kim Jong-Un continua sa ameninte America: Fortele noastre revolutionare sunt pregatite de lupta pentru a scufunda cu o singura lovitura portavionul nuclear al SUA

Coreea de Nord ameninta Statele Unite, dupa ce americanii au trimis portavionul USS Carl Vinson in Marea Japoniei, scrie Reuters, preluata de News.ro.?
Presedintele Donald Trump a ordonat in urma cu doua saptamani grupului aeronaval al portavionului USS Carl Vinson sa navigheze spre peninsula Coreeana, ca raspuns fata de exarcebarea tensiunilor dintre Phenian si Washington.

Regimul nord-coreean a amenintat in repetate randuri ca ii va ataca cu rachete balistice pe aliatii americani si va construi o racheta intercontinentala capabila sa loveasca Statele Unite.Insa, USS Carl Vinson este in continuare la cateva zile distanta de Marea Japoniei, iar vicepresedintele Pence a precizat ca “armanda americana” va ajunge pana la finalul lunii aprilie in apropierea peninsulei Coreene.
“Fortele noastre revolutionare sunt pregatite de lupta pentru a scufunda cu o singura lovitura portavionul nuclear al Statelor Unite”, se arata intr-un comentariu publicat in ziarul Partidului Muncitoresc.
De asemenea, publicatia a comparat portavionul american cu un “animal scarbos” si a sustinut ca o lovitura asupra sa ar fi “un adevarat exemplu al fortei militare”.
Acest comentariu a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *