Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare a posturilor de ministri de la Dezvoltare si Transporturi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele prin care se constata vacantarea functiilor de membri ai Guvernului prin demisia lui Paul Stanescu, la ministerul Dezvoltarii si Lucian Sova, la ministerul Transporturilor.
„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 3 ianuarie a.c., urmatoarele decrete:
Decret pentru constatarea vacantei unei functii de membru al Guvernului prin demisia domnului Paul Stanescu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice;
Decret pentru constatarea vacantei unei functii de membru al Guvernului prin demisia domnului Lucian Sova, ministrul transporturilor”, se arata intr-un anunt al Administratiei Prezidentiale.
Guvernul a transmis presedintelui revocarea ministrilor Transporturilor si Dezvoltarii, propunandu-i pe Lia Olguta Vasilescu si Ilan Laufer, insa in 20 noiembrie presedinte Iohannis a refuzat revocarea titularilor de la cele doua ministere – Lucian Sova si Paul Stanescu – respingand implicit si numirile Liei Olguta Vasilescu si a lui Ilan Laufer.
Klaus Iohannis, despre remanierea Guvernului: Pana dupa 1 decembrie nu se va schimba nimic
In 21 noiembrie, Lia Olguta Vasilescu a fost propusa la Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici la Ministerul Transporturilor. Ulterior, Sova si Stanescu si-au depus demisiile, dar nici de aceasta data gestul lor nu s-a concretizat in decrete de revocare.
In 5 decembrie, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca inca nu …

spot_imgspot_img