Klaus Iohannis cere respingerea legii amnistiei si gratierii

de Sorina Ionasc Publicat la: 17.11.2014 11:24 Ultima actualizare: 17.11.2014 11:42

In primul mesaj adresat dupa castigarea alegerilor, Klaus Iohannis a cerut respingerea de urgenta a legii amnistiei si gratierii, dar si incuviintarea tuturor cererilor venite de la DNA pentru deputatii si senatorii anchetati.

Castigator al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a cerut ca Parlamentul sa se intruneasca marti si pentru a respinge proiectul de lege privind amnistia si gratierea.
“Solicit Parlamentului sa se tina de cuvant si maine sa puna pe ordinea de zi legea amnistiei si s-o pice. Tot maine sa ia in discutie toate solicitarile venite din partea justitiei si sa le incuviinteze pe toate”, a declarat Iohannis, in prima sa conferinta de presa, dupa rezultatele BEC.

De altfel, liderul liberal a vorbit si despre problemele cu votul romanilor din diaspora, cerand totodata si negocieri pentru adoptarea unei legi care sa prevada votul electronic si cel prin corespondenta.
“Eu am inteles acest semnal dat de cetatenii romani. Ii indemn pe politicieni sa ia seama acest semnal dat printr-un vot covarsitor. Ii indemn pe politicieni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *