Klaus Iohannis, intalnire cu vicepresedintele american Mike Pence. Ce au discutat cei doi lideri

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, sambata, la Munchen, cu vicepresedintele SUA Mike Pence, in marja Conferintei pentru Securitate de la Munchen, a anuntat Administratia Prezidentiala.?”Am reiterat importanta Parteneriatului nostru Strategic si consolidarea in continuare a relatiei transatlantice”, a scris Iohannis pe Twitter, la finalul intalnirii.?Tot sambata, seful statului a mai avut intalniri bilaterale cu presedintele American Jewish Committee, David Harris, si cu liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber.

“Intalnire excelenta cu vicepresedintele american Mike Pence. Am reiterat importanta Parteneriatului nostru Strategic si consolidarea in continuare a relatiei transatlantice, care se afla la un nivel excelent”, a scris, sambata, Klaus Iohannis pe Twitter, la finalul intalnirii pe care a avut-o cu vicepresedintele american.
Tot sambata, seful statului a avut o intrevedere cu Manfred Weber, presedintele Grupului PPE din Parlamentul European.
Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, la Conferinta pentru Securitate de la Munchen, ca securitatea si apararea ar trebui sa fie un catalizator pentru diminuarea animozitatilor temporare de peste Atlantic si ca trebuie evitate initiative care sugereaza competitia transatlantica. El a spus ca in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *