Klaus Iohannis, internat si operat la Spitalul Militar

UPDATE comunicat Spitalul Militar Carol Davila: “Astazi, 25 octombrie a.c., presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC), in vederea efectuarii unei interventii minim invazive artroscopice la umarul stang. Interventia a decurs fara probleme. Pacientul urmeaza tratament antialgic, antiinflamator si antibioterapie cu spectru larg, incepand, inca din aceasta seara, in post-operator, procedurile de recuperare fizica, conform protocolului aplicat in cazul unui astfel de tratament chirurgical”, au transmis reprezentantii unitatii medicale.?
Potrivit acestora, anterior, presedintele a fost supus aceleasi proceduri minim invazive artroscopice si pentru tratamentul afectiunilor suferite la nivelul articulatiei umarului drept.
Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar unde a suferit o interventie chirurgicala. Presedintele Romaniei, domnul?Klaus Iohannis, a fost internat joi 25 octombrie a.c., la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” pentru o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. Interventia s-a desfasurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune.
Presedintele Romaniei este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, starea sa de sanatate fiind optima.
Klaus Iohannis, despre cererea de revocare a lui Augustin Lazar: Este complet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *