Klaus Iohannis: Seres a primit o tema. Nu am fost la Grivco, nu m-am intalnit IN PARTICULAR cu Voiculescu.

Klaus Iohannis,?presedintele PNL,?a declarat luni ca nu a avut intalniri “in particular” cu Dan Voiculescu, nici la sediul Grivco, nici in alta parte, si nu a negociat niciodata ceva cu acesta, apreciind ca fostul lider PC Codrut Seres “probabil a primit o tema” si insista cu acest subiect, informeaza Mediafax.
Liderul PNL?a declarat ca?”nu a existat niciodata o astfel de negociere, fiindca pur si simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformari, nici nu vreau sa le numesc altfel (…) Am constatat ca insista probabil ca a primit o tema. Nu, nu ma intereseaza nici domnul Seres, nici divagatiile domniei sale”.
Iohannis a fost intrebat daca a negociat altcineva in prezenta sa cu Dan Voiculescu.?”Nu, va spun, si v-am mai spus de atatea ori. Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs in diferite etape, nu am negociat niciodata ceva”, a mai spus presedintele PNL.
Fostul ministru al Economiei Codrut Seres a declarat luni, la iesirea din sediul ICCJ, ca nu intelege de ce Klaus Iohannis nu raspunde public privind vizita sa la Grivco si ca acest lucru nu este o rusine, astfel ca nu ar fi motive ca acesta sa se ascunda.
“Eu nu am niciun comentariu de facut referitor la Klaus Iohannis decat ceea ce am spus si intr-un interviu dat unui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *