Klaus Iohannis: Voi contesta la CCR modificarile la Codul Penal. Ceea ce se intampla in aceste zile se numeste dictatura majoritatii

Klaus Iohannis a declarat ca?este “inadmisibil cum a transformat PSD procedurile parlamentare” si ca “ceea ce se intampla in aceste zile este dictatura majoritatii”.
“Azi s-a votat Codul penal. O modificare sau mai multe modificari la codul penal si doresc sa comentez pe scurt acest eveniment revoltator. Este pur si simplu inadmisibil cum a transformat PSD procedurile parlamentare si cum se actioneaza in ziua de azi in Parlament. Ceea ce se intampla in aceste zile se numeste dictatura majoritatii si este profund daunatoare democratiei. Avem o sumedenie de politicieni in Romania care clameaza ca noi trebuie sa dam mai multa atentie Parlamentului. Pentru asta, in primul rand Parlamentul trebuie sa-si dea atentia cuvenita. PSD-ul a trecut in timp record Codul penal prin Parlament, cu un simulacru de dezbatere in Camera Deputatilor si acest lucru este profund daunator. PSD a reusit in scurt timp sa distruga demnitatea actului de legiferare, a reusit in scurt timp sa transforme dezbaterile din Parlament intr-o dezbatere lipsita de transparenta, cu un rezultat previzibil, se trece cu tavalugul peste argumentatia opozitiei”, a avertizat Klaus Iohannis.
Seful statului a mai anuntat ca?va contesta la Curtea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *